Nu är stunden äntligen inne för alla som suktar efter en Tesla men som inte har råd. För nu har äntligen de första begagnade bilarna börjat rulla och är man snabb och smart kan man härmed göra bra kap.

2867584-nikola-teslaTesla är det företag som tillverkar elbilar men även andra komponenter till elektriska drivlinor. Företaget har fått sitt namn efter uppfinnare Nikola Tesla som revolutionerat inom elektromagnetism och mannen bakom kommersiell elektricitet. Nu är Teslas bilar som är eldrivna otroligt populära och när det kommer till elbilar så är det något som endast växer

Tesla säljer begagnade Teslor

Bilföretaget Tesla har nu gjort en rad uppdateringar med deras modell S som både fått ett större batteripaket samt fyrhjulsdrift skriver Auto Motor Sport. Detta har medfört att många tidigare Tesla-ägare nu lämnar in sin bil för att köpa den senaste uppdateringen och vips så har de första begagnade modellerna kommit ut på marknaden till många Tesla-fantasters glädje. Expressen meddelar att bilarna går att handla på nätet på Teslas sajt. Vad man gör är att man kollar igenom de bilar som ligger ute till försäljning och sedan om man ser någon som man finner intressant så lägger man en handpenning på 1000 dollar. Man kan sedan välja om man vill få bilen levererad eller om man vill åka och hämta den. För att få stor säkerhet så kommer alla bilar att kontrolleras utav Tesla samt att de nya köparna övertar den gamla garantin som redan finns på bilen. I skrivande stund står det på Expressen att den billigaste bilen går att finna i Chicago för 450 000 kronor.

Väljer man att åka omkring i en Tesla är det även en helhet som man väljer att åka omkring i och då är det bra om man ser till att gå igenom allt från att man har bra LED-lysrör till att däcken rullar på fint för att åka så grönt som man bara kan, vilket borde vara en självklarhet om man väljer att åka i en Tesla.