Om du äger och driver en bostadsrättsförening måste du hela tiden se till att dina boende är nöjda och har tillgång till nödvändig service. Idag ökar till exempel behovet av laddstolpar i takt med att fler byter till en elbil. Det måste alltså gå att ladda sin bil tryggt och smidigt i anslutning till din BRF.

Det finns flera bidrag du kan söka i samband med installation av en laddstolpe bostadsrättsförening som du bör kolla upp. Här kan du spara upp till 15 000 kronor per stolpe vilket är en förmånlig summa. Välj ett bolag som kan tillgodose dina enskilda behov som bostadsrättsförening med en skräddarsydd lösning.

Investera i framtiden

Allt fler väljer idag att köpa en hybridbil eller en elbil när det är dags att byta bil. Därför måste du som bostadsrättsförening se till att det finns laddstationer som räcker till de boende. Förr eller senare kommer elbilen ta över från bensin- och dieselbilar i Sverige och hela Europa. Det betyder att samhället i stort och du som bostadsrättsförening behöver utöka antalet laddstolpar. Genom att börja redan nu har du ett försäljningsargument och slipper en större investering i framtiden.

En klimatsmart lösning som ligger rätt i tiden

Power,Supply,For,Hybrid,Electric,Car,Charging,Battery.,Eco,CarGenom att investera i laddstolpar kan du visa dina boende att du är en klimatsmart bostadsrättsförening som investerar i en bättre framtid. Allt fler är medvetna om klimathotet och vill göra en personlig insats på många plan. De kan alltså bli en avgörande punkt om en köpare väljer mellan två bostäder i din förening och en annan förening. Många bostadsföreningar vittnar redan om att det är minst lika viktigt att ha en laddstolpe som att ha ett garage. Hör runt bland de boende i din förening och ta reda på hur många som redan kör eller funderar på att skaffa elbil. Då får du en indikation på hur många laddstolpar som behövs i nuläget och som kan behövas i framtiden. Ju bättre förberedd du är desto bättre. Då kan du också räkna på kostnaden för att installera stolpar och ha med det i beräkningen för framtida kostnadskalkyler.